Oferta Creare Magazin Online Profesional / Realizare Website Vanzari

Profită de oferta creare magazin online complet optimizat pentru vânzări produse online! 

Realizarea unui magazin online la cheie, cu toate integrarile și opțiunile , la cel mai mic preț, în pachet complet.

Fie că vrei să îți creăm un magazin online simplu sau mai complex, va fi un magazin online complet și profesional construit, cu toate funcționalitățile, personalizat și adaptat afacerii tale, perfect optimizat și securizat, pe care să îl dețineți complet!

Avem soluția potrivită pentru orice cerință de realizare magazin online.

Nu ne oprim doar la acestea, putem dezvolta orice fel de website îți dorești, dar suntem specializați în magazine online. 

Am standardizat și optimizat procesul, astfel încât să putem oferi toate funcționalitățile necesare, găzduire web, mentenanță tehnică , garanție și suport inclus, care la competitori costă de 3-10 ori mai mult!

 Lista functionalitatilor complete este mai jos, continuă să citești, sau foloseste meniul pentru a merge direct la oferta curentă.

Nu facem doar site-uri. Te putem ajuta în toate aspectele proiectului/afacerii tale. Avem peste 14 ani experiență!

 Dacă ai deja un site/site-uri ca model, putem crea ceva similar, sau putem crea ceva total nou. 

(opțional, avem și modele demonstrative proprii din care poți alege și care vor fi personalizate)

 Nu va necesita costuri de mentenanță, ori costuri lunare de administrare, și te vom învăța cum să îl folosești singur, fiind foarte ușor de utilizat. 

Ulterior, dacă vei vrea, poți chiar tu face modificări din panoul de administrare vizual: edita/șterge/adauga pagini, articole, categorii, produse, conținut, noutăți, evenimente, galerii foto, etc

Website-ul / Magazinul Propriu Profesional

 

Website-ul / Magazinul îți va aparține în totalitate, vei avea domeniul propriu (adresa www), ales de către tine, cu preț inclus in ofertele noastre, iar găzduirea premium va fi, și ea, inclusă gratuit timp de 1 an (dacă dorești).

Avem încredere în ceea ce creăm: oferim garanție completă, timp de un an!

După 1 an poți alege să rămâi la noi sau să te muți (te vom asista oricum)

Designul va fi adaptat tipului de magazin/website.

Fără grabă: poți testa și te poți acomoda cu folosirea sa timp de 12 luni, timp în care corectăm orice este necesar, gratuit. 

Suportul tehnic este și el inclus timp de 12 luni!

Spre deosebire de alte platforme cu abonament lunar, unde vei depinde de platforma / cei care îți realizează website-ul:

avem mulți clienți care vin de la platforme cu abonamente, care sunt efectiv păcăliți la început cu abonamente mici, și apoi se bazează pe faptul că le este imposibil să plece, deoarece nu dețin magazinul și nu îl primesc dacă vor să plece! – și profită, crescând prețurile oricât vor ei *

 la noi îl vei deține complet după plata integrală, vei avea flexibilitate și control maxim, fără alte plăti, și îl vei putea muta inclusiv în altă parte, închiria, vinde, pune pe pauză , etc. – nu vei depinde deloc de noi. 

Avem tot interesul să fiți mulțumiți de serviciile noastre pe termen lung!

Creste Vanzarile  Clientii  Brandul 

Crește-ți vânzările exponențial prin design personalizat, funcționalități premium, fidelizare clienți, notificări, chat pe site, abonați, promoții, remarketing, optimizare completă, oprire spam automată, automatizare marketing direct de pe website – precum integrarea și publicarea automată pe Facebook, Instagram, și Google Shopping, Shopmania, Emag, Compari, Google Local Business, etc.

 Diverse tool-uri vor fi integrate pentru promovare, un marketing mai bun, retenție și fidelizare clienți.

Funcționalități avansate optimizare proces comandă, recuperare coș abandonat, newsletter, retenție clienți prin mai multe opțiuni, în funcție și de preferințele dvs (reduceri secvențiale, email-uri automate aminitire coș abandonat, recuperare și reduceri strategice la anumite intervale, cupoane, puncte comandă care pot fi convertite la următoarea comandă, nivel clienți fideli, etc)

 Metode feedback/raportare astfel încât să aflăm de ce nu a achiziționat,  astfel putănd să acționăm în consecință.  

Convertirea este cheia succesului, așadar este vitală optimizarea sa. Am stabilit tot necesarul pentru succesul magazinului tău!

Plată cu cardul sigură, integrare curieri, integrare platforme facturare sau locală automată, comenzi în timp real în panoul de control și în aplicație mobilă (gratuită!), email; statistici, ratinguri, blog, portofoliu, testimoniale, alerte in browser și SMS, etc.

Trebuie doar să specifici nevoile tale și noi vom găsi soluția potrivită! 

Suntem bucuroși să discutăm și să te sfătuim, asistăm complet, chiar înainte de a fi clientul nostru, pentru a te asigura că vei face cele mai bune alegeri. 

Opțional: creare, optimizare și administrare campanii publicitare la cerere (pachet cu cost separat)

Optimizari de calitate

 

Optimizări tehnice complete, structură si eficientă, design, de conținut, viteză, securitate exstinsă și SEO (motoare de căutare), optimizare comenzi si conversii, la cel mai inalt nivel – testabil și dovedibil prin diverse site-uri oficiale care testează așa ceva (chiar prin testările Google).

În scurt timp vor veni și vizitatori de la căutări pe Google și alte motoare de căutare, așadar vizitatori gratuiți pe care îi puteți converti în clienți (și aici avem un întreg arsenal de soluții aplicabile)

Calitate Maximă la prețuri Minime

Dorim să ajutăm cum știm noi cel mai bine, în această perioadă, așadar avem o ofertă de nerefuzat, 

mai ieftin decât a fost vreodată!

3400 1400 RON (282 Euro) Magazin Online Complet  

(+TVA adaugăm doar pentru firmele plătitoare de TVA)
 

promoție valabilă pentru contractele semnate

 până pe 17 Iunie 2024 (inclusiv)

 •  Prețul este total, plătibil o singură dată (în două tranșe),
 • NU este abonament! Deții magazinul complet
 •  
 • Vânzări produse cu comandă pe site, fără limite.
 • Include tot necesarul unui magazin online și integrările extinse.
 •  
 •  realizare și personalizare magazin online complet + optimizări complete, SEO în pagină, găzduire web specială magazine online, garanție tehnică și suport

Oferim factură și contract prestări servicii, pentru siguranța ta, fie că ești firmă sau persoană fizică si asigurăm continuitatea.

Operăm prin două firme, una plătitoare de TVA, inregistrată in 2015: VYPNETWORK SRL

 si una neplătitoare de TVA, WEBDEPO SRL, care se ocupă de firmele mai mici, tot neplătitoare de TVA, precum și persoanele fizice. Poți alege pe care firmă dorești facturarea.

Deoarece încercăm să susținem firmele mai mici, se va adăuga TVA (prețurilor afișate în oferte) doar pentru firmele plătitoare de TVA, prin firma noastră neplătitoare de TVA. 

Website-ul / magazinul, și tot conținutul său, va fi proprietatea ta, acest lucru este stipulat în contractul de prestări servicii.

Spre deosebire de alte platforme cu abonament lunar, unde vei depinde de platforma / cei care îți realizează website-ul,

la noi îl vei deține complet după plata integrală, vei avea flexibilitate și control maxim, fără alte plăti, și îl vei putea muta inclusiv în altă parte, închiria, vinde, pune pe pauză , etc. – nu vei depinde deloc de noi. 

* avem mulți clienți care vin de la platforme cu abonamente, care sunt efectiv păcăliți la început cu abonamente mici, și apoi se bazează pe faptul că le este imposibil să plece, deoarece nu dețin magazinul și nu îl primesc dacă vor să plece! și platforma profită, crescând prețurile oricât vor ei *

Acestea sunt ofertele standard, care au fost create în funcție de experiența noastră, astfel încât să includă tot necesarul. Experiența noastră indelungată ne ajută să putem oferi aceste prețuri minimale dar cu funcționalități maximale, deoarece în oferta standard tot procesul este standardizat, așadar ne ajută să livrăm mai mult, mai rapid, cu un cost mult mai mic.

Dacă totusi aveți si alte cerințe speciale, prețurile pot crește, în funcție de acele cerințe; exemplu: dropshipping, sistem limbi multiple traducere manuală sau un anumit model extern (dar toate modelele noastre magazine demonstrative și  magazinele ‘la cheie’ sunt incluse și personalizabile)

Notă : traducere automată se poate adauga gratuit, prin buton traducere (traduce pe loc, când se schimbă stegulețul limbii, automată prin Google Translate)

Echipa noastră va va oferi suport continuu, ghida de la început pas cu pas, explică opțiunile posibile , și tot ce este necesar pentru folosire și atingerea succesului cu magazinul online. 

Nu trebuie să știți toate opțiunile de la început, toate funcționalitățil ; ele se pot adaugă și modifică și pe parcurs, odată ce învățați și vă dezvoltați afacerea. 

O să aveți și grup de WhatsApp dedicat suportului tău, sistem tickete suport, telefonic, dar si diverse tutoriale

Opțiunile incluse în oferta standard pot fi adăugate și mai târziu fără un cost suplimentar.

Avem tot interesul să fiți mulțumiți de serviciile noastre pe termen lung!

Creare Magazin Online

Vanzari produse de orice fel
OFERTA STANDARD

Tot necesarul unui magazin online care chiar vinde + gazduire si domeniu web, garantie tehnica si suport (incluse)


Daca este ceva ce va intereseaza si nu regasiti specificat mai jos,
va rugam sa intrebati, cel mai probabil este deja inclus, iar daca nu este cu siguranta gasim o solutie.
RON3400
RON 1400 promotie valabila  pana pe 17 Iunie 2024 (inclusiv)!
(+TVA se adauga doar pentru firmele platitoare de TVA)

 • Magazin modern, complet functional si optimizat, catalog produse nelimitate, disponibil oriunde
 • Optiunile standard sunt multe, insa nu trebuie sa stiti toate optiunile dorite de la inceput, se pot adauga si pe parcurs, fara cost suplimentar.
 • Noi cream, setam, personalizam si integram, ne ocupam de tot ce tine de magazin. Optional, puteti edita si singuri diverse aspecte de design
 • Panou control vizual pentru adaugare/editare/stergere produse, categorii/subcategorii, imagini, galerii, video, descriere, preturi si oferte, filtre, etc.
 • Plasare comenzi (si precomenzi), cos cumparaturi, stocuri, integrare plata cu cardul, generare facturi automate, livrare, curieri (generare AWB automat), email-uri automate comenzi, etc
 • Produse similare, cautare avansata, atribute, afisare in functie de pret, oferte, cupoane reducere, recuperare cos abandonat, etc
 • Personalizari multiple. Design premium adaptat la domeniul vanzarilor si preferintelor clientului, prima pagina complet personalizabila
 • Blog inclus, diverse module pentru functionalitate maxima
 • Rapid, sigur, accesibil. Optimizarile noastre sunt maxime si testabile
 • Responsiv. Afisaj si functionalitati perfecte pe orice dispozitiv.
 • Integrare plata cu cardul (Stripe, Netopia, EuPlatesc, LibraPay, iPay (BT), MyPos, etc., precum si alte metode de plata (ramburs, ordin de plata, Paypal)
 • Conectare si integrare curieri, astfel incat magazinul sa poata trimita automat comanda curierului, creand automat si AWB (SameDay, FanCourier, Cargus, DPD, NemoExpress, etc), precum si platforme de curierat care au toti curierii (Colete-online.ro, Pactic.ro, Curiera.ro, Woot.ro, Ecolet.ro, etc)
 • Aplicatie pentru telefonul mobil (Android, iPhone) pentru administrare comenzi in timp real
 • SEO in pagina (optimizarea paginilor web pentru motoarele de cautare), adaugare canale sociale
 • Conectare cu Google Search Console, trimitere sitemap pentru indexare rapida, monitorizare rezultate si Google Analytics, Google Shopping
 • Integrare automata cu Facebook Shop, Instagram, prin conexiune cu pagina Facebook (alte platforme la cerere)
 • Newsletter, alerte in browser pentru clienti, mesaje, chat, alerte SMS, etc
 • Statistici complete clienti, vizualizari, vanzari. Module marketing si remarketing
 • Panou de control in limba romana (sau ce limba doriti), instruire folosire, administrare foarte usoara, vizuala, intuitiva
 • Intergrare pagini (deja facute de noi) legale necesare magazinului, termeni si conditii, politica de confidentialitate, retur, GDPR, etc
 • Pagina contact si optional pagina 'Despre noi' cu textul tau, incluse
 • Posibilitate import produse existente, in format CSV (inclus). Alte formate, sau direct de la furnizori cu actualizari automate (contra cost)
 • Nu necesita costuri de administrare lunare, actualizari automate gratuite
 • Gazduire (webhosting) optimizata pentru magazine, inclusa, timp de 1 an! La fel si suportul si garantia tehnica.
 • Domeniu www (.ro, .com) gratuit!
 • Adrese email @domeniul tau nelimitate
 • Ai 12 luni de acomodare si testare incluse, cu suport inclus! (pe email, telefon, WhatsApp)
 • Copie de rezerva automata. SSL si firewall gratuit pe timpul gazduirii
 • Functionalitati avansate optimizare proces comanda
 • Retentie clienti prin mai multe optiuni, in functie si de preferintele dvs, precum: puncte comanda care pot fi convertite la urmatoarea comanda, nivel clienti fideli, etc
 • Metode feedback/raportare astfel incat sa aflam de ce nu a achizitionat, astfel putand sa actionam in consecinta
 • Convertirea este cheia succesului, asadar este vitala optimizarea sa. Am stabilit tot necesarul pentru succesul magazinului tau!
 • Diverse alte module si personalizari in functie de necesitati, avand multe alte functionalitati
 • In general oferta standard este suficienta. Pentru cerinte speciale, preturile pot creste
 • Livrare in 7-14 zile, in functie de complexitate si grad de ocupare
 • Putem realiza orice tip de magazin sau website. Contacteaza-ne mai jos pentru oferta standard sau personalizata
 • Portofoliu magazine online, dar si extins disponibil la cerere;
  respectam confidentialitatea clientilor nostri, portofoliu format din clienti care si-au dat acordul pentru portofoliu la cerere.
 • Optional, poti alege din multe modele magazin online orientative demonstrative sau modele magazine online la cheie, ca si baza care va fi personalizata.
  Aceste modele optionale sunt incluse in oferta stadard.
 • Optional dar gratuit (ca si informatie pentru clienti): cosultanta business, sfaturi pentru marketing si promovare
Popular

COMANDĂ OFERTA CREARE MAGAZIN ONLINE PROFESIONAL 

Vânzări produse cu comandă pe site, fără limite.

 • Include tot necesarul unui magazin online și integrările extinse, pregătit pentru vânzare.
 •  
 •  + optimizări complete, SEO în pagină, găzduire web specială magazine online, garanție tehnică și suport!

Cere oferta ta acum

scrie direct pe WhatsApp

oricand, si raspundem rapid
intre orele 9-23

+40735287811

apeleaza telefonic
(L-S, orele 9-20)

sau foloseste formularul de mai jos pentru email
ne puteti scrie in orice zi si la orice ora!

Putem realiza orice tip de website, in functie de cerintele clientului. Suntem specializati in magazine online si site-uri de prezentare.

Deoarece am standardizat si optimizat procesul, astfel incat sa reducem mult timpul de executie necesar realizarii unui magazin online si integrarilor sale, avand deja experienta necesara, uneltele si modulele potrivite.
Buna organizare si eficientizare, metodologia, ne permit rapiditate; contactul cu furnizorii integrarilor necesare (precum procesatorul de plati, curier, facturare, etc) ne ajuta sa stim deja tot ce este necesar si sa avem procesul de integrare deja stabilit.
Avand deja pregatit cadrul, putem oferi atat de multe functionalitati, fara limite, care in mod normal (si la competitori) costa mult mai mult.
Totul intr-o oferta standard in care esti asigurat de cel mai bun pret, fara sa taiem din calitate, iar garantia noastra indelungata demonstreaza acest lucru.

Aspectele discutate vor fi stipulate in contractul de prestari servicii, asadar sunteti total asigurat.

Daca totusi nu am reusi sa livram ceea ce este scris in contract (nu s-a intamplat niciodata), primiti toti banii inapoi!

Cu siguranta! Te invatam sa iti folosesti panoul de control, website-ul, magazinul. Avem tutoriale, demo-uri, dar te asistam si personal pe Whatsapp, telefonic, email.

Iti putem oferi si sfaturi, nu doar referitoare la administrare si folosire, ci si referitoare la marketing, promovare, idei si o vorba buna 🙂

Ne place sa cream relatii sanatoase, pe termen lung.

Nu te grabim. Ai timp sa te convingi ca totul este in regula.

Iti oferim 12 luni de testare, dupa livrarea proiectului, pentru a vedea daca totul functioneaza bine, daca nu sunt erori tehnice sau probleme, si de a te acomoda cu noul tau website/magazin, cu suport tehnic inclus, gratuit.

Iti vom face gratuit orice actualizare a modulelor, si reparam rapid orice imcompatibilitate ar putea aparea. Oferim suport pe Whatsapp, telefonic, email.

Retine totusi ca daca intervii asupra modulelor sau codului (fara grija, un utilizator normal primeste cont de manager magazin si nici nu poate face asta, doar unul foarte avansat si rau intentionat!), nu te mai putem ajuta gratuit, ci doar contra cost. Insa de ce ai face asta?

Oferim gazduire gratuita timp de 1 an pe server dedicat perfomant, total optimizat si securizat. 

Gazduirea se face pe serverele noastre dedicate si performante, in parteneriat cu o mare companie de gazduire; asadar nu pe servere shared sau ‘reseller’ (servere ieftine, impartite de foarte multi utilizatori, slaba calitate si incarcare lenta!)

Securitate maxima si optimizare, special facuta pentru tipul tau de website. Gazduirea inclusa cuprinde 10 GB pentru un website prezentare, si 20 GB pentru un magazin online, spatiu suficient pentru un magazin obisnuit (mii de produse incap in acest spatiu; daca ai nevoie de mai mult (de regula peste 10 mii produse, crestem spatiul la un pret foarte mic!)

Domeniul este acum inclus in oferta noastra, il inregistram gratuit pentru tine, pe firma sau numele tau daca estei persoana fizica.

Serverul este monitorizat permanent, securizat si daca apar probleme noi ne vom ocupa de ele rapid.

 

Detalii tehnice pentru doritori:

Server-ul foloseste:

LiteSpeed pentru cea mai buna viteza de incarcare;

Imunify360 pentru securitate completa cu firewall, scanare continua malware, blocare atacuri instantaneu;

Jet Backup cu destinatie externa Google Cloud, astfel incat orice s-ar intampla la nivel de server, copia de rezerva este in siguranta in Google Cloud, si poate fi restabilit website-ul oricand.

Spatiul de stocare este format doar din discuri nVME, cele mai rapide discuri posibile pentru gazduirea web, in RAID 0 (informatia este clonata pe doua discuri, astfel incat daca unul se strica celalalt preia si nu se intrerupe activitatea niciodata)

RAM DDR5, cea mai performanta frecventa posibila in mediul de gazduire web.

Daca dispuneti de gazduire web proprie, si doriti sa gazduiti acolo website-ul/magazinul, acest lucru este posibil. In acest caz nu se mai lucreaza cu avans, ci cu plata integrala a ofertei in avans (desigur, cu contractul aferent)

De regula insa, clientii au o gazduire web ieftina, nepotrivita pentru website-uri moderne, si cu atat mai mult total nepotrivita pentru magazine online, care au nevoie de resurse mari, fiind dinamice. Vom vedea ce fel de gazduire web aveti si va vom spune daca este potrivita sau nu.

Daca gazduirea web nu este potrivita, nu putem oferi nici garantie tehnica asa cum ar trebui, deoarece website-ul nu va functiona corect.

Va garantam ca nu aveti nevoie sa cumparati gazduire specializata, care este scumpa de regula, deoarece ofertele noastre includ cea mai potrivita gazduire web, asadar de ce sa platiti in plus?

Pretul poate creste fata de ofertele standard, in functie de cerintele extra, complexitate extra, particularitati diferite, dorite de client. 

Preturile din ofertele standard acopera, de regula, toate necesitatile clientului, sunt foarte mici in comparatie cu alti dezvoltatori seriosi, iar raportul pret-calitate este unul excelent! 

Ne place sa oferim si in plus. Insa se poate ca cerintele sa fie mai mari, sa necesite mai mult de lucru, costuri mari si pentru noi, asadar trebuie sa ajustam in concordanta. Insa nu se intampla des, si vei stii mereu, de la inceput, inainte de a semna contractul!

Desigur! Daca sunt mici / uzuale, te ajutam gratuit, daca sunt mai mari, iti facem o oferta. Tinem cont ca esti deja client, toti clientii existenti primesc reducere de 20% la orice serviciu comanda ulterior!

Din fericire nu am esuat niciodata! Orice proiect am inceput, am dus la bun sfarsit. Daca noi am crede ca nu il putem realiza, nu l-am accepta.

Lucram din greu sa oferim mai mult decat a contractat initial clientul, si ne place sa credem ca reusim sa facem acest lucru. Mereu oferim ceva in plus 🙂

Daca totusi am esua (din vina noastra, nu doar fiindca te-ai razgandit), ai primi toti banii inapoi. 

Va putem oferi exemple, va putem arata chiar si un design demo ales si care va fi personalizat. Tot timpul website-ul va fi adaptat in functie de cerintele tale. Vom incepe insa sa lucram la el doar dupa primirea avansului.

Folosim Wordpress, fiind cel mai bun si popular sistem, total flexibil si personalizabil, si cel mai important – nu necesita costuri de administrare/mentenanta, asadar salvezi multi bani, lunar!

Folosim Woocommerce pentru magazine online, si tot felul de module premium necesare. Aceste module costa mult cumparate separat, insa noi avem abonamente mari, de agentii, si acoperim costul.

Folosim si alte platforme, in functie de tipul website-ului dorit.

Ne ocupam complet de mentenanta tehnica a website-ului / magazinului tau online.

Facem optimizari si actualizari regulate, pentru performanta si securitate optima.

Iar orice problema tehnica ar aparea o rezolvam noi rapid, gratuit – trebuie doar sa fii in perioada de garantie tehnica (inclusa 12 luni in orice oferta, care se poate prelungi anual la un pret mic)

 

Orice website are nevoie sa fie gazduit undeva, pe un server, tot timpul, altfel nu va putea fi afisat publicului.

Dupa trecerea perioadei de 1 an, va punem la dispozitie cea mai avantajoasa oferta, deoarece noi v-am construit website-ul. 

Asadar veti beneficia de cel mai mic pret posibil, cu resursele cele mai mari.

Puteti alege sa pastrati website-ul la noi, sau sa va mutati la alta gazduire web; va vom ajuta si in acest caz.

Gazduirea web oferita de noi este una premium (a nu fi confundata cu gazduirea ‘shared’ generala, care are, de regula, resurse de zeci de ori mai mici), optimizata special pentru cerintele unui magazin online sau website prezentare, cu acces de pana la 6 GB RAM, 6 procesoare, pachetul acesta include 20 GB spatiu pe disc performant SSD, trafic necontorizat, uptime 99.9% garantat, precum si monitorizare server continua, protectie antivirus, malware, firewall, securitate si backup zilnic pe server extern.

Mangament complet, siguranta totala, rapiditate si resurse mereu suficiente pentru website-ul tau.

Doar pentru clientii nostri.

Magazin online:

plata lunara in valoare de 30 lei, sau anuala, in valoare de 300 lei (2 luni gratuite la plata anuala)

Website prezentare:

plata lunara in valoare de 20 lei, sau anuala, in valoare de 200 lei (2 luni gratuite)

Da. Iti inregistram gratuit si platim noi taxele pentru el, atat timp cat esti gazduit la noi (1 an gratuit!)

Avem o experienta de peste 12 ani in domeniul dezvoltarii website-urilor si business-ului. Nu dezvoltam doar website-uri, ne ocupam si de marketing, si cresterea afacerilor.

Oferim si ajutor gratuit ONG-urilor. Credem intr-o lume mai buna.

Da! Trimite-ne un email cu asta, stabilim un nume pentru recomandare. Trebuie doar ca noul client sa ne spuna ca a fost recomandat de tine. Daca esti deja clientul nostru, o data ce ne spune numele tau/firmei tale, vom stii cui sa ii oferim comisionul.

De cate ori ne recomanzi si recomandarea ta se transforma intr-un client nou, tu primesti 5% comision din suma pe care o va plati!

Alternativ, poti oferi acesti 5% clientului, adica ii oferim noi lui o reducere de 5%.

Suna bine?

Investescu.ro este detinut de doua firme, una platitoare de TVA si alta neplatitoare.

Firma platitoare de TVA se ocupa de clientii cu firme mai mari, platitoare de TVA (unde de regula TVA nu este o problema, fiind deductibil), iar cealalta de clientii mai mici, neplatitori de TVA (pe care dorim sa ii sustinem prin aceasta reducere).

Contractele si toate conditiile raman aceleasi la oricare firma!

Desigur, puteti opta si sa platiti TVA chiar daca nu sunteti platitori de TVA, puteti alege una dintre firme.

Cu drag! Te rugam sa ne contactezi (telefonic, Whatsapp, email) si vom raspunde in cel mai scurt timp (de regula aproape instant)

Transforma-ti Pasiunea in Afacere

Așadar, mai mult decât atât, dacă îți construim website-ul sau magazinul cu diverse modele magazin online, îți oferim și suport gratuit întregii afaceri, fie că este la început de drum sau deja consacrată.

Consultanță gratuită pentru clienții nostri, analiza proiectului, sfaturi promovare, strategii de marketing, rețele de socializare, branding. Doar dacă doriți ca noi să le și aplicăm este contra cost.

Fie că vrei doar să îți muți afacerea online, ori că vrei să o crești eficient,

că ai o idee / pasiune și vrei să o transformi în afacere, noi te putem ajuta!

Ne face plăcere. Vrem sa avem impact pozitiv.

Ne diferențiem prin păstrarea legăturii cu clienții, implicare și suport pe termen lung.

Suntem implicați și în comunitate, în susținerea proiecteleor tinerilor, ONG-urilor și promovarea educației 

Drumul tău de antreprenor începe cu Investescu :), care are o experiență de peste 14 ani, la nivel internațional.

Investește în calitate!

Unul din 6 oameni, de pe această planetă, a vizitat, la un moment dat, unul dintre website-urile noastre. 

Consultă baza de tutoriale magazin online pentru informații utile.

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău, fie ca este vorba de realizare website de prezentare sau alt tip de website.