Intrebarile cele mai frecvente

Putem realiza orice tip de website, in functie de cerintele clientului. Suntem specializati in magazine online si site-uri de prezentare.

Deoarece am standardizat si optimizat procesul, astfel incat sa reducem mult timpul de executie necesar realizarii unui magazin online si integrarilor sale, avand deja experienta necesara, uneltele si modulele potrivite.
Buna organizare si eficientizare, metodologia, ne permit rapiditate; contactul cu furnizorii integrarilor necesare (precum procesatorul de plati, curier, facturare, etc) ne ajuta sa stim deja tot ce este necesar si sa avem procesul de integrare deja stabilit.
Avand deja pregatit cadrul, putem oferi atat de multe functionalitati, fara limite, care in mod normal (si la competitori) costa mult mai mult.
Totul intr-o oferta standard in care esti asigurat de cel mai bun pret, fara sa taiem din calitate, iar garantia noastra indelungata demonstreaza acest lucru.

Aspectele discutate vor fi stipulate in contractul de prestari servicii, asadar sunteti total asigurat.

Daca totusi nu am reusi sa livram ceea ce este scris in contract (nu s-a intamplat niciodata), primiti toti banii inapoi!

Cu siguranta! Te invatam sa iti folosesti panoul de control, website-ul, magazinul. Avem tutoriale, demo-uri, dar te asistam si personal pe Whatsapp, telefonic, email.

Iti putem oferi si sfaturi, nu doar referitoare la administrare si folosire, ci si referitoare la marketing, promovare, idei si o vorba buna 🙂

Ne place sa cream relatii sanatoase, pe termen lung.

Nu te grabim. Ai timp sa te convingi ca totul este in regula.

Iti oferim 12 luni de testare, dupa livrarea proiectului, pentru a vedea daca totul functioneaza bine, daca nu sunt erori tehnice sau probleme, si de a te acomoda cu noul tau website/magazin, cu suport tehnic inclus, gratuit.

Iti vom face gratuit orice actualizare a modulelor, si reparam rapid orice imcompatibilitate ar putea aparea. Oferim suport pe Whatsapp, telefonic, email.

Retine totusi ca daca intervii asupra modulelor sau codului (fara grija, un utilizator normal primeste cont de manager magazin si nici nu poate face asta, doar unul foarte avansat si rau intentionat!), nu te mai putem ajuta gratuit, ci doar contra cost. Insa de ce ai face asta?

Oferim gazduire gratuita timp de 1 an pe server dedicat perfomant, total optimizat si securizat. 

Gazduirea se face pe serverele noastre dedicate si performante, in parteneriat cu o mare companie de gazduire; asadar nu pe servere shared sau ‘reseller’ (servere ieftine, impartite de foarte multi utilizatori, slaba calitate si incarcare lenta!)

Securitate maxima si optimizare, special facuta pentru tipul tau de website. Gazduirea inclusa cuprinde 10 GB pentru un website prezentare, si 20 GB pentru un magazin online, spatiu suficient pentru un magazin obisnuit (mii de produse incap in acest spatiu; daca ai nevoie de mai mult (de regula peste 10 mii produse, crestem spatiul la un pret foarte mic!)

Domeniul este acum inclus in oferta noastra, il inregistram gratuit pentru tine, pe firma sau numele tau daca estei persoana fizica.

Serverul este monitorizat permanent, securizat si daca apar probleme noi ne vom ocupa de ele rapid.

 

Detalii tehnice pentru doritori:

Server-ul foloseste:

LiteSpeed pentru cea mai buna viteza de incarcare;

Imunify360 pentru securitate completa cu firewall, scanare continua malware, blocare atacuri instantaneu;

Jet Backup cu destinatie externa Google Cloud, astfel incat orice s-ar intampla la nivel de server, copia de rezerva este in siguranta in Google Cloud, si poate fi restabilit website-ul oricand.

Spatiul de stocare este format doar din discuri nVME, cele mai rapide discuri posibile pentru gazduirea web, in RAID 0 (informatia este clonata pe doua discuri, astfel incat daca unul se strica celalalt preia si nu se intrerupe activitatea niciodata)

RAM DDR5, cea mai performanta frecventa posibila in mediul de gazduire web.

Daca dispuneti de gazduire web proprie, si doriti sa gazduiti acolo website-ul/magazinul, acest lucru este posibil. In acest caz nu se mai lucreaza cu avans, ci cu plata integrala a ofertei in avans (desigur, cu contractul aferent)

De regula insa, clientii au o gazduire web ieftina, nepotrivita pentru website-uri moderne, si cu atat mai mult total nepotrivita pentru magazine online, care au nevoie de resurse mari, fiind dinamice. Vom vedea ce fel de gazduire web aveti si va vom spune daca este potrivita sau nu.

Daca gazduirea web nu este potrivita, nu putem oferi nici garantie tehnica asa cum ar trebui, deoarece website-ul nu va functiona corect.

Va garantam ca nu aveti nevoie sa cumparati gazduire specializata, care este scumpa de regula, deoarece ofertele noastre includ cea mai potrivita gazduire web, asadar de ce sa platiti in plus?

Pretul poate creste fata de ofertele standard, in functie de cerintele extra, complexitate extra, particularitati diferite, dorite de client. 

Preturile din ofertele standard acopera, de regula, toate necesitatile clientului, sunt foarte mici in comparatie cu alti dezvoltatori seriosi, iar raportul pret-calitate este unul excelent! 

Ne place sa oferim si in plus. Insa se poate ca cerintele sa fie mai mari, sa necesite mai mult de lucru, costuri mari si pentru noi, asadar trebuie sa ajustam in concordanta. Insa nu se intampla des, si vei stii mereu, de la inceput, inainte de a semna contractul!

Desigur! Daca sunt mici / uzuale, te ajutam gratuit, daca sunt mai mari, iti facem o oferta. Tinem cont ca esti deja client, toti clientii existenti primesc reducere de 20% la orice serviciu comanda ulterior!

Din fericire nu am esuat niciodata! Orice proiect am inceput, am dus la bun sfarsit. Daca noi am crede ca nu il putem realiza, nu l-am accepta.

Lucram din greu sa oferim mai mult decat a contractat initial clientul, si ne place sa credem ca reusim sa facem acest lucru. Mereu oferim ceva in plus 🙂

Daca totusi am esua (din vina noastra, nu doar fiindca te-ai razgandit), ai primi toti banii inapoi. 

Va putem oferi exemple, va putem arata chiar si un design demo ales si care va fi personalizat. Tot timpul website-ul va fi adaptat in functie de cerintele tale. Vom incepe insa sa lucram la el doar dupa primirea avansului.

Folosim Wordpress, fiind cel mai bun si popular sistem, total flexibil si personalizabil, si cel mai important – nu necesita costuri de administrare/mentenanta, asadar salvezi multi bani, lunar!

Folosim Woocommerce pentru magazine online, si tot felul de module premium necesare. Aceste module costa mult cumparate separat, insa noi avem abonamente mari, de agentii, si acoperim costul.

Folosim si alte platforme, in functie de tipul website-ului dorit.

Ne ocupam complet de mentenanta tehnica a website-ului / magazinului tau online.

Facem optimizari si actualizari regulate, pentru performanta si securitate optima.

Iar orice problema tehnica ar aparea o rezolvam noi rapid, gratuit – trebuie doar sa fii in perioada de garantie tehnica (inclusa 12 luni in orice oferta, care se poate prelungi anual la un pret mic)

 

Orice website are nevoie sa fie gazduit undeva, pe un server, tot timpul, altfel nu va putea fi afisat publicului.

Dupa trecerea perioadei de 1 an, va punem la dispozitie cea mai avantajoasa oferta, deoarece noi v-am construit website-ul. 

Asadar veti beneficia de cel mai mic pret posibil, cu resursele cele mai mari.

Puteti alege sa pastrati website-ul la noi, sau sa va mutati la alta gazduire web; va vom ajuta si in acest caz.

Gazduirea web oferita de noi este una premium (a nu fi confundata cu gazduirea ‘shared’ generala, care are, de regula, resurse de zeci de ori mai mici), optimizata special pentru cerintele unui magazin online sau website prezentare, cu acces de pana la 6 GB RAM, 6 procesoare, pachetul acesta include 20 GB spatiu pe disc performant SSD, trafic necontorizat, uptime 99.9% garantat, precum si monitorizare server continua, protectie antivirus, malware, firewall, securitate si backup zilnic pe server extern.

Mangament complet, siguranta totala, rapiditate si resurse mereu suficiente pentru website-ul tau.

Doar pentru clientii nostri.

Magazin online:

plata lunara in valoare de 30 lei, sau anuala, in valoare de 300 lei (2 luni gratuite la plata anuala)

Website prezentare:

plata lunara in valoare de 20 lei, sau anuala, in valoare de 200 lei (2 luni gratuite)

Da. Iti inregistram gratuit si platim noi taxele pentru el, atat timp cat esti gazduit la noi (1 an gratuit!)

Avem o experienta de peste 12 ani in domeniul dezvoltarii website-urilor si business-ului. Nu dezvoltam doar website-uri, ne ocupam si de marketing, si cresterea afacerilor.

Oferim si ajutor gratuit ONG-urilor. Credem intr-o lume mai buna.

Da! Trimite-ne un email cu asta, stabilim un nume pentru recomandare. Trebuie doar ca noul client sa ne spuna ca a fost recomandat de tine. Daca esti deja clientul nostru, o data ce ne spune numele tau/firmei tale, vom stii cui sa ii oferim comisionul.

De cate ori ne recomanzi si recomandarea ta se transforma intr-un client nou, tu primesti 5% comision din suma pe care o va plati!

Alternativ, poti oferi acesti 5% clientului, adica ii oferim noi lui o reducere de 5%.

Suna bine?

Investescu.ro este detinut de doua firme, una platitoare de TVA si alta neplatitoare.

Firma platitoare de TVA se ocupa de clientii cu firme mai mari, platitoare de TVA (unde de regula TVA nu este o problema, fiind deductibil), iar cealalta de clientii mai mici, neplatitori de TVA (pe care dorim sa ii sustinem prin aceasta reducere).

Contractele si toate conditiile raman aceleasi la oricare firma!

Desigur, puteti opta si sa platiti TVA chiar daca nu sunteti platitori de TVA, puteti alege una dintre firme.

Cu drag! Te rugam sa ne contactezi (telefonic, Whatsapp, email) si vom raspunde in cel mai scurt timp (de regula aproape instant)

Magazin online: pentru tutoriale extinse si alte informatii vezi baza noastra de date administrare magazin online