Intrebarile cele mai frecvente

Aspectele discutate vor fi stipulate in contractul de prestari servicii, asadar sunteti total asigurat.

Daca totusi nu am reusi sa livram ceea ce este scris in contract (nu s-a intamplat niciodata), primiti toti banii inapoi!

Oferim 6 luni garantie pentru orice probleme ar putea avea website-ul construit de noi, daca sunt din vina noastra (daca nu intervine si altcineva)

Putem realiza orice tip de website, in functie de cerintele clientului.

Oferim gazduire gratuita timp de 6 luni pe serverele noastre, din Romania. Domeniul il putem inregistra pentru dvs, platind doar taxa de inregistrare (52 lei/an)

Dupa 6 luni, daca decideti sa ramaneti la noi, gazduirea costa aproximativ 50 lei/luna/website, sau 100 lei/luna/magazin online (poate creste, daca aveti multi vizitatori)

Serverul este monitorizat permanent, securizat si daca apar probleme noi ne vom ocupa de ele rapid.

 

Folosim WordPress, fiind cel mai bun CMS, total flexibil si personalizabil, si cel mai important – nu necesita costuri de administrare/mentenanta, asadar salvezi multi bani, lunar!

Folosim Woocommerce pentru magazine online, si tot felul de module premium necesare.

Pretul poate creste fata de ofertele standard, in functie de cerintele extra, complexitate, particularitati dorite de client. 

Preturile din ofertele standard sunt foarte mici, iar raportul pret-calitate este unul excelent! Ne place sa oferim asta. Insa se poate ca cerintele sa fie mari, iar asta necesita mult de lucru, costuri mari si pentru noi, asadar trebuie sa ajustam in concordanta.

Desigur! Daca sunt mici te ajutam gratuit, daca sunt mai mari, iti facem o oferta. Tinem cont ca esti deja client 🙂

Cu siguranta. Te invatam sa iti folosesti panoul de control, website-ul, magazinul. Avem tutoriale, demo-uri, dar te asistam si personal!

Din fericire nu am esuat niciodata! Orice proiect am inceput, am dus la bun sfarsit. Daca noi am crede ca nu il putem realiza, nu l-am accepta.

Lucram din greu sa oferim mai mult decat a contractat initial clientul, si ne place sa credem ca reusim sa facem acest lucru. Mereu oferim ceva in plus 🙂

Daca totusi am esua, ati primi toti banii inapoi.

Va putem oferi exemple, va putem arata chiar si un design demo ales si care va fi personalizat. 

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul website-urilor si business-ului. Nu dezvoltam doar website-uri, ne ocupam si de marketing, dar suntem si investitori.

Suntem si implicati in comunitate, promovand educatia financiara si sustinand tinerii, in drumul lor de la pasiune la afacere.

Cu drag! Te rugam sa ne contactezi si vom raspunde in cel mai scurt timp (de regula aproape instant)

WhatsApp chat