Reduceri sau Gratuitati la Website-urile Create

Stiai ca ONG-urile si tinerii aflati la inceput de drum beneficiaza de reduceri substantiale sau chiar gratuituitati atunci cand le construim website-ul sau magazinul online? Coaching inclus!
Deasemenea, oferim si gazduire web gratuita ONG-urilor active, care au un impact pozitiv. 
Ideea proiectului din spatele Investescu este de a sustine si de a avea un impact pozitiv in dezvoltare si educatie.
 
Speram sa adunam o comunitate a oamenilor cu principii asemanatoare si sa crestem impreuna 😀

Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi, fie ca ai nevoie de un sfat, o carte sau un website 🙂
 

Am visat mereu sa am un impact pozitiv, m-am pregatit mult pentru asta, si din aceasta dorinta a luat nastere Investescu, unde am adunat o echipa inimoasa si calificata, creand o platforma care este inceputul unui drum lung dar frumos. Momentan include educatie financiara, dezvoltare personala si suport pentru cei care isi doresc sa creasca, sa schimbe, sa actioneze, sa isi transforme pasiunea in business – si nu numai. Promovarea unor valori si schimbarea mentalitatii prin educatie este necesarul absolut. Si este posibil.

Sper ca in timp sa ne adunam cat mai multi oameni care doresc sa lase ceva bun in urma lor, sa contribuie, cum pot ei iar acest lucru, cred eu, se poate face cel mai bine ajutandu-i pe ceilalti sa reuseasca – prin ei multe se vor dezvolta.

Stiu foarte bine cat de greu este sa nu ai suportul necesar, mentalitatea necesara prin mediul incojurator – dar putem schimba asta.

 
Pana acum am avut impact cel mai mult pe instagram.com/investescu.ro, acolo unde interesul pentru cartile de educatie financiara si dezvoltare personala este foarte mare! Voi continua si cu asta din ce in ce mai mult.